ce ar fi trebuit…

să putem face după atelierul de cântat de vineri seară (recunoștință vastă Adrianei):

https://www.youtube.com/watch?v=FHoL9rr0npc (relativ fezabil, dar cu mai multe înflorituri atunci când produci decât atunci când asculți)
https://www.youtube.com/watch?v=txQUVbO0oQ0 (n-am fost în stare să obținem decât refrenul, dar când ies toate cele patru voci îți dau lacrimile)
https://www.youtube.com/watch?v=URMDlLLHab8 (complicat ca fir melodic și extrem de complicat de găsit pe youtube fără umpapa-ul aferent – mă simt mai bine că gama de la sublim la ridicol spre lipsit de orice umbră de gust e reprezentată și la alții în materie de ce faci cu folclorul propriu)
https://www.youtube.com/watch?v=LkdulICDsb8 (pură imposibilitate tehnică, ar dura niscai luni numai de training vocal ca să poți produce – sau atâta mi-ar lua mie, presupunând că aș avea atâta voință)

Și iac-așa, uneori îți ies în drum cele care-ți erau sortite și pe care n-ai fi știut să le cauți. De trei zile îngân pe stradă, tot mai simplificat, ce mi-a mai rămas din ele.

Și apropo de ce-ți mai rămâne din diverse întâlniri, și pentru că zilele astea e de vorbit mai puțin și de comunicat cu ce mijloace alternative mai puțin creatoare de realitate prin ele însele se găsesc, încă mai știu toate cuvintele (învățate din cartea de curs din anul I, și melodia „citită” din notele care apăreau alături) la

Căci cântatul – și absența lui – e mult mai important pe lumea asta decât multe lucruri pe care le credem indispensabile.

Reclame

2 gânduri despre “ce ar fi trebuit…

  1. Fabuloooos! Deci te duci la ceva curs/core bulgaresc? Nemaipomenit, de necrezut! Asta e la cursul de suedeza, cand zici anul I, nu?

  2. credeti ca m-ar putea ajuta cintatul in fata spaimei de a ma intilni cu oameni cunoscuti/necunoscuti, credeti ca mi-ar putea imputina nesomnul ?
    dar nu stiu sa cint la nimic si nici o voce placuta nu am…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s